Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Europski tjedan sporta

Europski tjedan sportaSports Days nova je inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Ova europska kampanja inspirirat će Europljane da budu aktivni (#BeActive) tijekom Tjedna sporta i ohrabriti ih da ostanu aktivni tijekom cijele godine.

Kako se svake godine uključujemo u projekt, ove smo ga godine obilježili pješačenjem: učenici od 5.-8. razreda pješačili su na obližnju Ravnu goru, dok su učenici nižih razreda pješačili na Bitoševlje. Obzirom da je cijeli dan bio posvećen sportskim aktivnostima, a ne klasičnoj nastavi, a i na vrhu nas je čekao ručak, učenici nisu skrivali veselje. Hvala Gradu, HOO i Zajednici sportskih udruga Grada Lepoglave.

DSC 0398

Također, ovim smo aktivnostima obilježili i Hrvatski olimpijski dan koji promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja.

DSC 0410

Ispis