Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Uspješan nastup naših učenika na LiDraNu, 2018.

DSC 0135Na smotri Lidrano 2018. za Područje Ivanec, održanoj u Područnoj školi Tina Ujevića u Salinovcu svoje je literarno, novinarsko i scensko stvaralaštvo predstavilo 89 učenika  s područja bivše općine Ivanec.

Na početku Smotre nazočnima se obratio ravnatelj škole domaćina, Damir Jagić, napomenuvši kako je na ovogodišnji Lidrano pristiglo 36 literarnih radova, 6 samostalnih novinarskih radova, 7 pojedinačnih scenskih i 6 skupnih scenskih radova.

Svojim literarnim radovima na županijsku smotru plasirali su se i učenici naše škole -  Amanda Bunčić, 6.a i Ivan Vusić, 7.a .

Svih šest pristiglih novinarskih radova ide i na županijski nivo. Među njima i njihove autorice iz naše škole -  Mihaela Šprem,  8.a  i  Daria Vusić , 7.a. Mentorica: Nataša Narančić

Ispis