Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Nagrada za provođenje Univerzalne sportske škole

poklon bonTrima odabranim osnovnim školama Varaždinske županije koje provode program Univerzalne sportske škole, Školski sportski savez dodijelio je poklon bon sponzora programa, SportVision-a u vrijednosti 7.000 kn. Odabrane škole su: OŠ Martijanec, OŠ Kamenica i OŠ Jalžabet.

U čak 44 odjeljenja provodi se program Univerzalne sportske škole u šk.god.2018.-2019. - najveći je to sportski program za djecu 1.-4.razreda. Program je besplatan za svu djecu, provode ga stručne osobe (kineziolozi) i provodi se u školama koju djeca pohađaju, tj. program je integriran u raspored škole. 

Svečanoj dodjeli bonova prisustvovale su ravnateljice OŠ Martijanec, Sonja Huzjak, OŠ Jalžabet, Vesna Vuković i OŠ Kamenica, Mirjana Posavec, članovi Izvršnog odbora ŠSSVŽ, a prisutnima su se obratili predstavnici Hrvatskog školskog sportskog saveza, Marko Soldo i Školskog sportskog saveza Varaždinske županije Ivana Putarek. (Izvor: fb stranica SSSVZ)

Ispis