Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Susret s gradonačelnikom

Učenici naše škole, predstavnici Vijeća učenika, 11. listopada 2019. posjetili su gradonačelnika Grada Lepoglave, Marijana Škvarića.

djecji tjedan dfAktivnost je to koju smo proveli u sklopu Dječjeg tjedna. Gradonačelnik ih je upoznao sa svojim poslom, a djeca su imala prigodu pitati ga sve što ih zanima.

Zanimljivo je to što djecu zanimaju pitanja kao prave male gradske vijećnike, od infrastrukturnih pitanja, pa sve do kulturnih događaja i sadržaja namijenjenih djeci. Zanimljivo je bilo pitanje Helene iz 5. razreda o mogućnosti organizacije glumačke akademije za djecu u gradu tijekom ljetnih praznika.

Djecu su se zanimala za poboljšanje uvjeta za odvijanje sportskih sadržaja na području grada te ga na kraju pitali što je najljepši dio njegovog posla.

Gradonačelnik je odgovorio na sva pitanja djece te im je zahvalio na sudjelovanju, pozvao ih da se aktivno uključe u događaje u gradu te da svojim prijedlozima doprinesu obogaćivanju svih sadržaja.

Ispis