Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Popis obveznih udžbenika

UDŽBENICI 2019./2020.

 

Poštovani roditelji,

ovdje se nalazi popis obveznih i izbornih udžbenika te pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava koji će se koristiti u školskoj godini 2019./20., u II., III., IV., VI., VIII. razredu.

U I. i V. razredu te za predmete Kemija, Fizika i Biologija u VII. razredu, u kojima kreće primjena novih kurikuluma, koristit će se novi udžbenici čiji će se odabir vršiti od 17. lipnja 2019. godine.

Roditeljima sugeriramo da dobro pogledaju popis i skrećemo im pozornost da isključivo kupuju pripadajuća dopunska sredstva koje smo na popisu označili ŽUTOM bojom.

Za I., V. i VII. razred popis ćemo objaviti naknadno. U VII. razredu objavit ćemo popis novih udžbenika za Biologiju, Kemiju, Fiziku dok će za ostale predmete učenici koristiti udžbenike iz 2014. godine koje im osigurava i/ili kupuje škola.

knjiga 990x9902.razred    knjiga 990x990  3.razred    knjiga 990x990 4.razred   knjiga 990x990  6.razred  knjiga 990x990 8.razred

Također, skrećemo Vam pozornost da udžbenike, tablete, ostala dopunska i pomoćna sredstva koje kupuje/osigurava škola, učenici od 1. - 8. razerda  su dužni na kraju školske godine vratiti u školu. 

Više o vraćanju udžbenika pročitajte u:


STARO

Objašnjenje Projekta sufinanciranja nabave udžbenika za osnovne škole i njihove razmjene, otkupa i dokupa Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije možete pronaći OVDJE.


 

 

Odluka o postupku razmjene, otkupa i dokupa novih udžbenika, na temelju st.2. čl.5.Odluke o kriterijima i načinu financiranja nabave udžbenika za osnovne škole Varaždinske županije.

 ODLUKA UDŽBENICI


Poštovani roditelji,

i naredne školske godine (2018./2019.) učenici se mogu uključiti u razmjenu (sukladno Odluci o kriterijima i načinu sufinnaciranja nabave udžbenika za OŠ ("Službeni vjesnik Varaždinske županije, br.50/14.) To znači da učenici KOJI SUDJELUJU U RAZMJENI će sve udžbenike (radne i neradne) dobiti u školi.  Roditelji kupuju samo radne bilježnice i ostali pribor (Atlas, kutija za tehnički…).

Na kraju školske godine udžbenici se vraćaju u školu i pripremaju za isporuku i podjelu na jesen. Ono što roditelji naručuju, u popisima je označeno crvenom bojom.

Ako roditelji nisu ušli u razmjenu, kupuju sve (udžbenike i radne bilježnice) s popisa.

Udžbenici 2018./2019. 

1. razred 2. razred 3. razred 4. razred 5. razred 6. razred 7. razred 8. razred
pdf pdf pdf pdf pdf pdf pdf pdf

 Odabrani udžbenici  2014./2015.

excelpdf

 

Ispis E-mail