Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Školska kuhinja - obavijest

kuharO su/finaciranju školske kuhinje - od roditelja prikupljamo novac za prehranu djece u riziku od siromaštva sve dok Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike ne raspiše Javni poziv (najavljen je za rujan).

Prema toj obavijesti svi učenici plaćaju školsku kuhinju, a ako se to promijeni pravovremeno ćemo vas obavijestiti. Također, da bismo smanjili kontakte na hodniku i guzvu pred tajništvom, molimo Vas da školsku kuhinju plaćate općom uplatnicom (kao što plaćate i sve druge račune).

Na mjesto platitelja upišete svoje podatke, a cijena kuhinje je broj radnih dana  x 6,00 kn ili pogledajte na web stranici u izbornik  Jelovnik te upišete na uplatnicu. Primjer ispunjavanja uplatnice pogledajte  ovdje  Uplatnica kuhinja.

Ispis