Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Humanitarna akcija naših učenika

123138047 3368300719917734 8232404928505514341 oSocijalna samoposluga ''Kruh sv. Antuna'' Varaždin je volonterski projekt Franjevačkog svjetovnog reda i Frame (Franjevačke mladeži) za pomoć najpotrebnijima. U provedbi sudjeluje i Centar za volontiranje i humanitarni rad FOI-a sa svojim volonterima. Mi smo se ove godine uključili u akciju skupljajući namirnice za potrebite po principu "jedan učenik-jedna namirnica" kako ne bismo opteretili kućne budžete roditelja.
 
Ovaj je projekt organiziran tako da građani daruju trajne živežne namirnice (šećer, brašno, ulje, trajno mlijeko, tjestenina, koncentrat rajčice, palenta, griz i sl.), higijenske potrepštine (šampon, sapun, paste za zube, sredstva za čišćenje i pranje suđa/rublja) i druge potrebne artikle (dječja hrana, dječje pelene, konzerve) koji se u obliku paketa uručuju socijalno najugroženijim pojedincima i obiteljima.
 
Hvala svim roditeljima, učenicima i djelatnicima  koji su i ovaj put pružili ruku podrške najpotrebitijima.

Ispis