Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Humanitarna pomoć za područja pogođena potresom

9c74dd3c102f5d880321
Poštovani roditelji, učenici, sugrađani,
 
izvanredno stanje  traži izvanredne mjere, stoga se škola priključuje humanitarnoj akciji koju organizira Grad Lepoglava u suradnji s Crvenim križem Ivanec. 
 
U Lepoglavi će se organizirati prikupljanje pomoći na način prikupljanja određenih artikala, proizvoda i razne robe. Jako je važno da, ukoliko želite pomoći, prikupite 𝗶𝘀𝗸𝗹𝗷𝘂𝗰̌𝗶𝘃𝗼 ove stvari:
🍞 𝗣𝗿𝗲𝗵𝗿𝗮𝗺𝗯𝗲𝗻𝗶 𝗮𝗿𝘁𝗶𝗸𝗹𝗶:
Brašno, ulje, riža, šećer, sol, tjestenina, juha u vrećici, riblja konzerva, mesna konzerva, slatki namaz (marmelada, čokoladni), trajno mlijeko, kruh (dvopek/tost), voda, suho voće, orašasti plodovi.
🧼 𝗛𝗶𝗴𝗶𝗷𝗲𝗻𝘀𝗸𝗶 𝗮𝗿𝘁𝗶𝗸𝗹𝗶:
Sapun, šampon, pasta za zube, četkica za zube, jednokratni brijač, maramice (suhe i vlažne), toaletni papir, higijenski ulošci, štapići za čišćenje uha.
😷 𝗢𝘀𝗼𝗯𝗻𝗮 𝘇𝗮𝘀̌𝘁𝗶𝘁𝗮 𝗶 𝗼𝗽𝗿𝗲𝗺𝗮:
Medicinska maska, zaštitno odijelo, rukavice, naočale ili štitnik za oči, pregača, alkoholni dezinficijens za ruke, maramice na bazi alkohola, sredstvo za dezinfekciju prostora.
Stvari s popisa možete donijeti u 𝘀̌𝗸𝗼𝗹𝘀𝗸𝘂 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀𝗸𝘂 𝗱𝘃𝗼𝗿𝗮𝗻𝘂 𝗹𝗲𝗽𝗼𝗴𝗹𝗮𝘃𝘀𝗸𝗲 𝘀̌𝗸𝗼𝗹𝗲 (Hrvatskih Pavlina 42, Lepoglava) sutra i preksutra:
𝗦𝗿𝗶𝗷𝗲𝗱𝗮, 𝟯𝟬.𝟭𝟮. 𝗼𝗱 𝟴 𝗱𝗼 𝟭𝟳 𝘀𝗮𝘁𝗶
𝗖̌𝗲𝘁𝘃𝗿𝘁𝗮𝗸, 𝟯𝟭.𝟭𝟮. 𝗼𝗱 𝟴 𝗱𝗼 𝟭𝟭 𝘀𝗮𝘁𝗶
 
‼️ VAŽNO!!!
Prilikom dolaska do dvorane i za vrijeme predaje donacije, molimo da poštujete preporuke i pridržavate se mjera zbog još uvijek aktualne i nimalo nebitne epidemije COVID-a! Donacije se primaju isključivo na ulazu u dvoranu. Ne zaboravimo pritom držati razmak i staviti masku. Ako ćete se pak samoorganizirati oko prikupljanja pomoći, molimo vas da prikupljate isključivo namirnice i ostale artikle s popisa jer tako najbolje pomažete našim sugrađanima u Petrinji i Glini.
 
🆘 𝗩𝗼𝗹𝗼𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶 𝘀𝘂, 𝗱𝗮𝗽𝗮𝗰̌𝗲 𝗱𝗼𝗯𝗿𝗼𝗱𝗼𝘀̌𝗹𝗶! Volontirati možete prilikom prihvata i evidencije donacije. Javite mi se ukoliko imate vremena i volje sutra i prekosutra.
 
Hvala Vam!
 

Ispis