Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Brini o sebi, budi dobro, proŽIVI covid

brojevi telefona photoPoštovani roditelji,

Pandemija koronavirusa značajno mijenja život mladih diljem svijeta jer utječe na njihovo fizičko i mentalno zdravlje i otežava im ostvarivanje prava na obrazovanje i rad, a time i put do osamostaljenja.

Kako bi se  pomoglo učencima i roditeljima, Središnji ured za demografiju i mlade RH izdao je brošuru BRINI O SEBI - BUDI DOBRO - proŽIVI COVID i letak s telefonskim brojevima za psihološko savjetovanje mladih za svaku županiju.

Projekt je koji ima za cilj pružanje psihološke podrške mladima u Hrvatskoj i očuvanje mentalnog zdravlja mladih za vrijeme pandemije koronavirusa, koji su pokrenuli Središnji državni ured za demografiju i mlade i Hrvatska psihološka komora. U sklopu projekta, pokrenute su telefonske linije za savjetovanje mladih u 20 hrvatskih županija i gradu Zagrebu.

Brošuru preuzmite OVDJE.

Brojeve telefona za psihološko savjetovanje- kliknite za povećanje fotografije u prilogu. Broj za psihološku potporu učenicima u našoj županiji  je: 095 - 701 79 17.

 

Ispis