Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Učimo programirati kroz igru

brain 1Ovaj četvrtak, 15. travnja  započinje ciklus od 4 blok-sat radionice u kojima, kroz igru, djecu učimo programirati.

Sudjelovanje u online radionicama je potpunosti besplatno, a za rezervaciju mjesta potrebno je da roditelj ili skrbnik djeteta ispuni obrazac za prijavu na  web stranici https://codinggiants.hr/ nakon kojeg će roditelji putem maila dobiti sve upute za sudjelovanje. 

Radionice se održavaju u popodnevnim satima, od 18:00 do 19:35 i za prisustvovanje je potrebno imati laptop ili stolno računalo s pristupom na internet.

Prijave traju do srijede, 14. travnja.

Coding Giants Hrvatska je online škola programiranja za djecu i tinejdžere od 7-19 godina. Prilagođavamo nastavu dobnom uzrastu učenika na način koji privlači njihovu pažnju i olakšava učenje. Stavljamo naglasak na maštu i prostorno razmišljanje koje će im omogućiti da razumiju računalnu znanost, programiranje, računalnu grafiku, mobilne aplikacije i hakiranje. Više o nama možete čuti i na gostovanju u emisiji Dobro jutro, Hrvatska na linku ovdje.

Ispis