Na najjače protiv vršnjačkog nasilja-donacija OŠ Kamenica

naNAJjace png 1Ove godine posebno slavljeničko 20. izdanje međunarodnog  Naj, naj, naj festivala, kako i dolikuje jubilarcu, bit će potpuno drugačije od svih dosadašnjih.

Održavat će se od 26.2. do 1.3. u sklopu našeg velikog projekta  #naNAJače protiv vršnjačkog nasilja i bit će donatorskog karaktera.

Ulaznice za svih 6 domaćih predstava Lažeš Melita (GKL Split), Blizanke (KMD Dubrovnik), Bajka o ribaru i ribici (GK Zorin dom Karlovac), Huligan (Mala scena), Vuka se ne bojim ja (Pinklec Čakovec) i Ako kažeš, gotov si! (GK Žar ptica), kao i za dvije inozemne Idemo na pecanje (Španjolska) i Akademija čarobnih tajni (Izrael) u online su prodaji po simboličnoj cijeni od 10 kuna.

Prihod je namijenjen za sufinanciranje školskih projekta protiv vršnjačkog nasilja u OŠ Bartula Kašića Zadar, OŠ Mihovila Pavlonovića Metković, OŠ Jure Turića Gospić, OŠ Ivana Rangera Kamenica i u OŠ Glina.

Naj, naj, naj festivala i projekt #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja, kojeg su u kampanji podržali brojni poznati (Davor Meštrović, Bruno Petković, Slavko Sobin, Antonija Blaće, David Skoko, Mia Dimšić,Damir Kedžo…)  kao i brojne državne i gradske institucije i tvrtke, započinje u srijedu 26. veljače, na Nacionalni dan ružičastih majica, proglašen od Hrvatskog sabora 2017.

Podijeli