“Žena” – jedan od najuspješnijih projekata u županiji

Gradanski odgoj 1 S ciljem popularizacije građanskog odgoja i obrazovanja Varaždinska županija je početkom ove školske godine raspisala Poziv na dostavu projekata u okviru Građanskog odgoja. Javile su se sve osnovne i srednje škole kojima je osnivač Varaždinska županija. Povjerenstvo je izabralo najuspješnije projekte,a među njima je i naša “Žena”.

Ovogodišnju izazovnu temu iz Građanskog odgoja i obrazovanja  prepoznalo je Povjerenstvo te je projekt proglasilo jednim od najboljih u kategoriji osnovnih škola. Aktivna participacija projekta bila je usmjerena ponajprije na sve učenike škole koji su ciljana skupina i krajnji korisnici projekta (N=143), a  vođeni su tijekom godine svojim učiteljima. Također, projekt je usmjeren i na dionike lokalne zajednice, a ponajprije na roditelje učenika, prvenstveno žene koje su bile u planiranim aktivnostima neizostavni dio projekta.

Projekt je predstavila učenica 8. razreda Helena Bencek, a koordinatori projekta bili su Mirjana Posavec i Željko Martan. Više o provedenim aktivnostima i realizaciji projekta pročitajte u biltenu  – PROJEKT. “ŽENA”.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Podijeli