Poziv na testiranje -socijalni pedagog/inja

obavijestiiiPoštovani,

pozovamo kandidate koji su se prijavili na natječaj objavljen 24.ožujka 2022. na radno mjesto -socijalni pedagog/inja (puno radno vrijeme- 40 sati tjedno, na određeno) da se odazovu na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata koja će se održati 11. travnja 2022. (ponedjeljak) u 13.00 sati.

pdfPoziv na prethodnup rovjeru znanja i sposobnosti kandidata

 

Ispis E-mail

Poziv na testiranje

Poštovani,

svi kandidati koji su se prijavili na javni poziv objavljen na web stranici škole, 4. svibnja 2021. za učitelja/icu razredne nastave - pripravnik/ca pozivaju se na testiranje prema priloženom rasporedu.

Kandidati/tkinje koji pristupaju vrednovanju trebaju nositi masku, a na ulazu u školu izmjerit će im se temperatura i dezinficirati ruke. U vanjske prostore i unutarnje prostore škole ne mogu ulaziti osobe koje imaju povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili koji su pod rizikom da su mogli biti u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 ili su pod sumnjom da bi mogli biti zaraženi koronavirusom, a osobito ako su u samoizolaciji.

pdfPoziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata

Ispis E-mail

Poziv na testiranje - NJJ, EJ i M

Na temelju članka 3. st. 7. te članaka 10.- 13. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Osnovnoj školi Ivana Rangera Kamenica (dalje u tekstu: Pravilnik), Povjerenstvo za procjenu i vrednovanje kandidata (dalje u tekstu: Povjerenstvo) prijavljenih na natječaj objavljen 21. listopada 2020. za zapošljavanje na radno mjesto učitelj/ica njemačkog jezika, engleskog jezika i matematike  objavljuje sljedeće:

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA

docPoziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata: engleski jezik

docPoziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata :njemački jezik

pdfOdluka o obustavi postupka- matematika

Ispis E-mail

Poziv na testiranje - tajnik/ca

Povjerenstvo je utvrdilo da pisanom testiranju za radno mjesto Tajnik/ca na određeno i nepuno radno vrijeme od 20 sati tjedno mogu pristupiti sljedeći kandidati koji su podnijeli pravodobnu i urednu prijavu i koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja (prema abecednom redu prezimena).

1. T.M.

2. G.R.

3. M.Š.

4. M.V.

5. S.V

Natječaj je objavljen 21.rujna 2020. Više u dokumentu u prilogu. Molimo kandidate da sa sobom na testiranje ponesu maske.

pdfPoziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata

Ispis E-mail

  • 1
  • 2