Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Poziv na testiranje

Poštovani,

svi kandidati koji su se prijavili na javni poziv objavljen na web stranici škole, 4. svibnja 2021. za učitelja/icu razredne nastave - pripravnik/ca pozivaju se na testiranje prema priloženom rasporedu.

Kandidati/tkinje koji pristupaju vrednovanju trebaju nositi masku, a na ulazu u školu izmjerit će im se temperatura i dezinficirati ruke. U vanjske prostore i unutarnje prostore škole ne mogu ulaziti osobe koje imaju povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili koji su pod rizikom da su mogli biti u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 ili su pod sumnjom da bi mogli biti zaraženi koronavirusom, a osobito ako su u samoizolaciji.

pdfPoziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata

Ispis E-mail

Poziv na testiranje - NJJ, EJ i M

Na temelju članka 3. st. 7. te članaka 10.- 13. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Osnovnoj školi Ivana Rangera Kamenica (dalje u tekstu: Pravilnik), Povjerenstvo za procjenu i vrednovanje kandidata (dalje u tekstu: Povjerenstvo) prijavljenih na natječaj objavljen 21. listopada 2020. za zapošljavanje na radno mjesto učitelj/ica njemačkog jezika, engleskog jezika i matematike  objavljuje sljedeće:

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA

docPoziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata: engleski jezik

docPoziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata :njemački jezik

pdfOdluka o obustavi postupka- matematika

Ispis E-mail

Poziv na testiranje - tajnik/ca

Povjerenstvo je utvrdilo da pisanom testiranju za radno mjesto Tajnik/ca na određeno i nepuno radno vrijeme od 20 sati tjedno mogu pristupiti sljedeći kandidati koji su podnijeli pravodobnu i urednu prijavu i koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja (prema abecednom redu prezimena).

1. T.M.

2. G.R.

3. M.Š.

4. M.V.

5. S.V

Natječaj je objavljen 21.rujna 2020. Više u dokumentu u prilogu. Molimo kandidate da sa sobom na testiranje ponesu maske.

pdfPoziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata

Ispis E-mail

Poziv na testiranje -pomoćnik/ca u nastavi

Na temelju članka 3. st. 7. te članaka 10.- 13. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Osnovnoj školi Ivana Rangera Kamenica (dalje u tekstu: Pravilnik), Povjerenstvo za procjenu i vrednovanje kandidata (dalje u tekstu: Povjerenstvo) prijavljenih na javni poziv objavljen 17. kolovoza 2020. za zapošljavanje na radno mjesto Pomoćnika/ce u nastavi, objavljuje

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA

I. Povjerenstvo je utvrdilo da usmenom testiranju – razgovoru za radno mjesto Pomoćnika/ce u nastavi na određeno i nepuno radno vrijeme od ukupno 20 sati tjedno mogu pristupiti sljedeći kandidati koji su podnijeli pravodobnu i urednu prijavu i koji ispunjavaju formalne uvjete javnog poziva (prema abecednom redu prezimena)

  • N.D. u 9.00 sati
  • V. K. u 9.15 sati
  • M.M. u 9.30 sati
  • K.S. u 9.45 sati
  • M.S. u 10.00 sati

 Molimo kandidate da za sobom ponesu masku. Opširnije u prilogu Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata

 

Ispis E-mail